Pokiaľ chcete dať vašej kuchyni nový elegantný vzhľad a úplne nový dizajn, alebo chcete len trochu zmeniť a oživiť istú časť, prečo nezačať drezom? Táto zóna kuchyne musí byť vybavená v prvom rade praktickým a funkčným priestorom s odolnými a ľahko čistiteľnými materiálmi. Drezy by mali byť dostatočne veľké na to, aby si poradili s objemnými plechmi na pečenie a mali by ľahko odolávať nárazom, škrabancom a škvrnám. Drezy schock spĺňajú všetky tieto parametre a nemali by ste ich prehliadnuť pri výbere vášho nového drezu.
Prečo drezy Schock?
Schock je popredné meno v oblasti kuchynských drezov. Granitové drezy tejto nemeckej firmy a sú v súčasnosti najmodernejším materiálovým riešením kuchynských drezov. Tieto drezy sú okrem krásneho dizajnu aj mimoriadne hygienické a ľahko sa čistia. To je v dnešnej dobe dôležitejšie ako kedykoľvek predtým, pretože hygiena a čistota dnes proste hýbe svetom. Drezy sú dodávané s povrchovým materiálom, ktorý sa vyznačuje silnými antibakteriálnymi vlastnosťami. Táto povrchová úprava znamená, že si môžete bezpečne pripraviť všetko od surového mäsa po čerstvé ryby, zatiaľ čo superhladký povrch odpudzuje nečistoty a udržuje sa ľahko v čistote.
Kvalitné materiály
Nové drezy Schock, vyrobené zo zmesi kremenného piesku a akrylu sú robustné, odolné voči teplu a ľahko sa čistia. Sú odolné proti nárazom a poškriabaniu a sú ideálne pre profesionálnych kuchárov či uponáhľaný rodinný život. Navyše sú neporézne, čo znamená, že zbytky či škvrny od potravín. ktoré sa usadia na umývadle, nepresakujú a udržia váš drez nepoškodený po dlhú dobu. Tieto drezy sú vysoko hygienické, odpudzujúce nečistoty, odolné voči nárazom, teplu a škvrnám. Sú bezpečné pre potraviny a dostupné v širokom výbere štýlov a farieb. Nemecká firma Schock je historicky najskúsenejším výrobcom vyrábajúcim aj pre ďalšie obchodné značky, alebo im poskytuje ním patentované technológie. Kuchynské drezy Schock sú vždy na o stupeň vyššom vývojovom stupni ako ostatné granitové drezy.
Pridať nový komentár
Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.