Asi by sme ťažko hľadali niekoho, kto si občas nepochutí na kvalitnej talianskej špecialite v miestnej pizzerii. Mnohí si ju počas rodinnej party alebo len tak objednajú telefonicky a nechajú ešte teplú doviesť donáškovou službou. A mnohí sa rozhodnú naučiť sa pripravovať to správne pizza cesto a upiecť si ju občas priamo doma vo svojej kuchyni. Po niekoľkých nie príliš úspešných pokusoch v klasickej elektrickej rúre zistia, že to nie je ono. Cesto je dobré, prísady tiež a výsledok je dosť priemerný. Pizza jednoducho potrebuje svoju pizza pec.. Taká pec ale nemusí byť hneď klasicky kamenná a zaberať dosť miesta vo vašom obydlí. Domáca jednopodlažná pec je šikovnou náhradou, vďaka ktorej si budete môcť urobiť a upiecť vašu obľúbenú pizzu priamo doma a v kvalitnom prevedení.
Jednopodlažná pizza pec
V procese pečenia známej talianskej pizze je rozhodujúca teplota vo vnútri pece. To čo sa v jej útrobách deje počas premeny cesta na chrumkavú pizzu je celá veda. Prečo domáca pizza z elektrickej rúry nikdy nechutí tak, ako tá z pizzerie? Je to hlavne v tom, že tam majú klasickú kamennú pec, v ktorej sa kúri drevom. Tú si ale v bežnej domácnosti samozrejme môže dať postaviť len málokto. Riešením sú domáce elektrické pece na pizzu. Tie potrebné vyššie teploty zvládnu a navyše vám doma zaberú len minimum miesta. Dokážu vyprodukovať teplotu až do 400 ° C, čo je skvelý a pre pizzu pec ideálny výkon. V niektorých modeloch pecí si okrem pizze môžete pripraviť palacinky, omelety, zapekať aj piecť. Domáca pec na pizzu je univerzálny pomocník v jednoduchom dizajne a s jednoduchým ovládaním.
Rodinná pec na pečenie pizze
Pokiaľ máte dostatok miesta vo svojom obydlí, na terase alebo priamo v záhrade pod altánkom, môžete si svojpomocne postaviť pec na pizzu s originálnym tvarom. Objednáte si ju a sami podľa návodu postupne z niekoľkých dielov poskladáte. Z kvalitných, certifikovaných a žiaruvzdorných materiálov. Celková konštrukcia pece a najvyššia kvalita materiálov zaisťuje ideálny pomer nahriatia pece, sálania a akumulácie tepla. Jednou z jej výhod je krátka doba rozohriatia a dlhá tepelná zotrvačnosť. Na pečenie sa používa drevo čo je podstatnou podmienkou klasickej prípravy pizze.
Pridať nový komentár
Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.